0

گوگل احتمالاً در پیکسل ۱۰ دستیار هوش مصنوعی جدیدی به‌ نام Pixel Sense عرضه می‌کند

گوگل احتمالاً در پیکسل ۱۰ دستیار هوش مصنوعی جدیدی به‌ نام Pixel Sense عرضه می‌کند
بازدید 30

گوگل سال‌هاست رؤیای ساخت دستیار هوشمند متناسب با نیازهای کاربر را در سر دارد اما تلاش‌های اولیه‌اش تاکنون شکست خورده است. سال ۲۰۲۳ گزارشی نشان داد گوگل هنوز این ایده را رها نکرده است. همان زمان، شایعاتی درباره پروژه‌ای به نام «Pixie» منتشر شد؛ دستیار جدیدی که کاملاً داخلی روی دستگاه‌های پیکسل اجرا می‌شد و با استفاده از داده‌های سایر سرویس‌های گوگل، به دستیار واقعاً هوشمند تبدیل می‌شد. به‌ نظر می‌رسد گوگل این ایده را با نام Pixel Sense در پیکسل ۱۰ محقق می‌کند.

سایت «Android Authority»، به گفته منبعی داخلی در گوگل، فاش کرده این شرکت قصد دارد نسخه‌ای از همان پروژه Pixie را با نام جدید Pixel Sense در گوشی پیکسل ۱۰ معرفی کند.

گوگل این اپلیکیشن جدید را با جمله «شخصی‌سازی‌شده‌ترین تجربه ممکن براساس کارهایی که با گوشی پیکسل خود انجام می‌دهید» توصیف کرده است.

قابلیت‌های دستیار هوش مصنوعی Pixel Sense گوگل

Pixel Sense قابلیت پردازش انواع فایل‌های رسانه‌ای ازجمله متن، تصویر، محتوای تولیدشده با هوش مصنوعی و داده‌های مرتبط را دارد. همچنین می‌تواند اسکرین‌شات‌ها را مثل قابلیت «Pixel Screenshots» تحلیل کند. گوگل در توضیح این ویژگی اعلام کرده: «Pixel Sense اسکرین‌شات‌های شما را پردازش می‌کند تا متادیتا را شناسایی کند و از آن یاد بگیرد. از اپلیکیشن Pixel Sense برای سازماندهی و جستجوی اسکرین‌شات‌هایتان استفاده کنید.»

دستیار Pixel Sense

بااینکه همه این اطلاعات جذاب‌اند، هنوز تصویر واضحی از نحوه عملکرد دقیق این دستیار هوش مصنوعی ارائه نشده است. باوجوداین گوگل اندک توضیحاتی ارائه داده است:

  • پیشنهادهای پیش‌بینی‌کننده شخصی: داده‌های شخصی مثل مکان‌ها، محصولات و نام‌ها را درست در زمانی که نیاز دارید، پیشنهاد می‌دهد.
  • تکمیل سریع‌تر کارها: استفاده شما از گوشی را یاد می‌گیرد و کمک می‌کند سریع‌تر کارها و روتین‌های روزمره را انجام دهید.
  • سازگاری با علایق شما: موضوعات مهم برای شما را شناسایی کرده و همراهتان تکامل پیدا می‌کند.

طبق گزارش‌های اولیه، تمام قابلیت‌های Pixel Sense کاملاً داخلی اجرا می‌شوند. گوگل دراین‌باره گفته تجربه‌ای سریع و هوشمند را در حالت آنلاین و آفلاین خواهید داشت. این شرکت همچنین تأکید کرده داده‌های شما خصوصی باقی می‌مانند، فقط شما به آنها دسترسی دارید و حتی گوگل هم نمی‌تواند آنها را ببیند؛ یعنی Pixel Sense برای پردازش‌های هوشمند خود احتمالاً به مدل جمینای نانو متکی خواهد بود.

باید دید گوگل بالاخره می‌تواند به رؤیای ساخت دستیاری کاملاً هوشمند و شخصی‌سازی‌شده دست پیدا کند یا خیر. مسلماً کار آسانی نیست اما شاید با قدرت جمینای نانو و تراشه‌های تنسور، گوگل بتواند به این هدف برسد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید